ByBabyBubbles Bide Rangle - Rosy Cheeks*
ByBabyBubbles Bide Rangle - Rosy Cheeks* ByBabyBubbles Bide Rangle - Rosy Cheeks* ByBabyBubbles Bide Rangle - Rosy Cheeks*

ByBabyBubbles Bide Rangle - Rosy Cheeks*

På lager
Kun 4 tilbage
Varenummer
TT01-Pk00
Ingen

ByBabyBubbles håndlavede biderangler er delt op i tre elementer, og holdbarheds testet.
Den søde ranglelyd, hjælper barnet med at forblive fokuseret i længere tid. Det perfekte assesorie til din baby, specielt i perioden hvor tænderne kommer frem.

149,00 DKK 119,20 DKK
- +
BESKRIVELSE
SPECIFIKATION
BEDØMMELSER

ByBabyBubbles bruger smukt ubehandlet bøgtræ og fødevarekvalitet BPA fri silikone til at skabe vores håndlavede bideringe, der er tro mod vores filosofi om simpelt, smukt og vigtigst, sikkert design. Begge materialer er almindeligt anvendt til tænder og vores babyer elsker dem! Bideringen er tredobbelt knyttede og styrketest - og de gør den sødeste rattlende lyd, der hjælper babyen til at holde sig fokuseret, når man leger eller plejer. De er det perfekte tilbehør til babyer at lege med og tygge på. Hver ring er ca. 5 cm bred.

Alle vores silikoneperler er 100% BPA fri, fødevarekvalitet silikone (svarende til sutter og flaskesutter) og FDA godkendt.

Vi bruger ubehandlede bøg hardwood ringe og perler, der er helt naturlige og ubehandlede. Bøg er et træ, der ikke splinter og er naturligt antibakterielt - med andre ord perfekt til små babyhænder og mund.

Alle vores produkter er testet af sikkerhed og i overensstemmelse med gældende ASTM, CPSIA og CE regler.

Bideringen kommer indpakket i en 100% ren bomuldspose. Dette gør dem perfekte til gave på fødselsdage, baby shower og andre vigtige dage.

Dine genstande kommer forvaskede, men tør dem af med en våd klud eller en vådserivet inden første brug. Trædele må aldrig gennemblødes i vand. Træet er ubehandlet, men kan om ønsket behandles med en mild olie. Anvendelse af olie kan ændre træets farve.

 

Sikkerhed

  • Voksenovervågning er altid påkrævet.
  • Børn / småbørn bør ikke efterlades uden opsyn med beaded elementer.
  • Kontroller regelmæssigt for eventuelle skader på legetøj. Hvis perler, ledninger eller ringe er beskadigede, afbrydes brugen.
  • Køber påtager sig alt ansvar.
Mere information
Farve Pink
producent BYBabyBubbles
EAN 7350103380404
Skriv din egen bedømmelse
Du anmelder:ByBabyBubbles Bide Rangle - Rosy Cheeks*
Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.