Nyhed
Easygrow Hood Norse - Wine Red
Easygrow Hood Norse - Wine Red Easygrow Hood Norse - Wine Red Easygrow Hood Norse - Wine Red Easygrow Hood Norse - Wine Red

Easygrow Hood Norse - Wine Red

På lager
Kun 2 tilbage
Varenummer
2060055
Ingen

HOOD Norse er en ny dejlig kørepose fra norske Easygrow med vaskbart uld i ryggen.

•  Den kan forlænges til 125 cm

•  Øko tex 100 klasse 1

•  Vandafvisende

•  Vindtæt og høj isoleringsevne

•  Hul til seler og vaskbar uld i ryg

•  Bionic Finish ECO

• Tilpasset Easygrow bæreplade (Carry Board)

2.099,00 DKK 1.679,20 DKK
- +
BESKRIVELSE
SPECIFIKATION
BEDØMMELSER

Easygrow HOOD Norse er den ultimative kørepose til vinteren. Yderstof i stærk polyester og inderstof i lækker økologisk GOTS certificeret bomuld. HOOD Norse er fyldt med ventilerende og varmeisolerende dun med en grad af fyldning der hedder 80/20 dun/fjer i høj kvalitet. Fremstillet i henhold til OEKO-TEX® Standard 100 (18.HCN.38944. HOOD Norse er imprægneret med Bionic Finish ECO og har et vandsøjletryk på 3000mm, åndbarhed 3000gr/m2/24 timer og er vindtæt.

Hætten kan snøres fra tre forskellige punkter; øverst og på hver side. Dette giver dig mulighed for at lukke godt og tæt til rundt om barnets hoved. Perfekt til at forhindre vind, sne eller regn i at blæse ind i posen. Virkelig en perfekt kørepose til aktive familier, da den er fantastisk i alle vogne, samt i ladvogne, så længe selerne passer til posens selehuller, der er tilpasset 5-punktssele. 

Uld i ryggen er guld værd både på kolde vinterdage og på mildere efterårsdage. Uld har den vidunderlige egenskab, at den er varmeregulerende. Det betyder, at det varmer, når barnet har brug for det, og har en køleeffekt, hvis det bliver varmt. Med forlængelsesdelen bliver HOOD Norse hele 125 cm og er dermed blandt de længste køreposer på markedet.


HOOD Norse kan bruges sammen med Easygrow støtteplade.

Mere information
Farve Red
producent Easygrow
Skriv din egen bedømmelse
Du anmelder:Easygrow Hood Norse - Wine Red
Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.