Fidella_vikle_wrap_bæresele_slynge_iced_butterfly_smoke_grå_size_6
Fidella_vikle_wrap_bæresele_slynge_iced_butterfly_smoke_grå_size_6 Fidella_vikle_wrap_bæresele_slynge_iced_butterfly_smoke_grå_size_6 Fidella_vikle_wrap_bæresele_slynge_iced_butterfly_smoke_grå_size_6 Fidella_vikle_wrap_bæresele_slynge_iced_butterfly_smoke_grå_size_6 Fidella_vikle_wrap_bæresele_slynge_iced_butterfly_smoke_grå_size_6 Fidella_vikle_wrap_bæresele_slynge_iced_butterfly_smoke_grå_size_6 Fidella_vikle_wrap_bæresele_slynge_iced_butterfly_smoke_grå_size_6 Fidella_vikle_wrap_bæresele_slynge_iced_butterfly_smoke_grå_size_6 Fidella_vikle_wrap_bæresele_slynge_iced_butterfly_smoke_grå_size_6 Fidella_vikle_wrap_bæresele_slynge_iced_butterfly_smoke_grå_size_6

Fidella Baby Wrap Fastvikle - Iced Butterfly - Smoke

På lager
Kun 2 tilbage
Varenummer
Fid-jc-2004-0004
Ingen

Denne vikle er klassisk til babybæring, den følger dig fra fødslen til slutningen af bæreperioden, for alle størrelser og til aldre på dit barn. 

  • Kan bruges fra fødsel
  • Max 15 kg. 
  • 100 økologisk bomuld
  • size 6 - 460cm 

     

899,00 DKK 719,20 DKK
- +
BESKRIVELSE
SPECIFIKATION
BEDØMMELSER

Fidella® Baby Wrap er populær blandt mange nye forældre, fordi den er ideel til enhver situation. Den giver mange forskellige måder at bære på, som kan tilpasses dit barns udvikling. Din baby har altid en pasform og holdes sikkert. 

Fidella® Baby Wrap tilbyder tre ergonomiske bærestillinger: foran, på ryggen og på hoften. 

Mere information
Farve Grey
producent Fidella
EAN 4260288171236
Skriv din egen bedømmelse
Du anmelder:Fidella Baby Wrap Fastvikle - Iced Butterfly - Smoke
Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.