Helsemadras Barn Sprinkelseng 60*120
Helsemadras Barn Sprinkelseng 60*120 Helsemadras Barn Sprinkelseng 60*120

Helsemadras Barn Sprinkelseng 60*120

På lager
Kun 1 tilbage
Varenummer
6140
Ingen

Længere leveringstid på dette produkt

God hygiejnisk madras med miljøskum i to kerner (over/under 10kg). Med trykaflastning. Aftagbart træk med nemt vask og tørke

999,00 DKK 799,20 DKK
- +
BESKRIVELSE
SPECIFIKATION
BEDØMMELSER

Den øverste dækning af DRY Baby Madrass er lavet af et specielt stof (50% polyester / 50% bomuld), der absorberer fugt, spreder fugt udad og transporterer den videre. Det tørrer hurtigt. Strækningen er elastisk og meget åben til transport af fugt. Kan også fjernes og vaskes ved 60 grader.

Økotex 100 Godkendt til brug mod spædbørn. Skummet består af friluftsbobler, der transporterer fugt fra barnet ud af madrassen.

DRY Baby madras har to fokusområder. Den er designet til at have ordentlig trykaflastning i forhold til barnets vægt. Kerne for børn under 10 kg på den ene side og over 10 kg på den anden side. Dette for barnets muskler at slappe af og slippe af med affaldsmaterialer. Børn bruger ofte 70% af de første tre år af livet i sengen, og ofte tredobler vægten i den periode. DRY Baby madras er også bygget til at transportere fugt væk fra barnet. Det ligger i valget af materialer. Hvis du har brug for lækagepropper, anbefaler vi DRY Madrasbeskytter eller DRY madraspude med vandtæt bund sammen med madrassen.

Mere information
Farve White
producent Easygrow
Skriv din egen bedømmelse
Du anmelder:Helsemadras Barn Sprinkelseng 60*120
Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.