Pacapod_pusletaske_sort_læder_pod_system_organisering_lynton_weekend_taske
Pacapod_pusletaske_sort_læder_pod_system_organisering_lynton_weekend_taske Pacapod_pusletaske_sort_læder_pod_system_organisering_lynton Pacapod_pusletaske_sort_læder_pod_system_organisering_lynton Pacapod_pusletaske_sort_læder_pod_system_organisering_lynton Pacapod_pusletaske_sort_læder_pod_system_organisering_lynton Pacapod_pusletaske_sort_læder_pod_system_organisering_lynton Pacapod_pusletaske_sort_læder_pod_system_organisering_lynton Pacapod_pusletaske_sort_læder_pod_system_organisering_lynton

Pacapods Pusletaske -Lynton - Black

På lager
Kun 3 tilbage
Varenummer
PP:0401
Ingen

Lynton er PacaPods første quadruple pod (ja, 4 pods!). Den perfekte weekends rejsetaske, i blødt læder. Kan bæres over armen, over skulden eller klipses fast til barnevognen. 

Inden i pusletasken finder du den smarte freedom pod som kan bruges som rygsæk til dine småting (foret med fleece for at beskytte solbriller og telefonskæremn selvfølgelig). Derudover finder du Feeder pod med rygsækstropper, Changer pod og en vaskbar puslemåtte, en klar travel pod samt en mini pod på ydersiden. Denne pusletaske gøør det nemt for dig at holde dine ting organiseret, når du har vigtigere ting at tænke på. 

3.699,00 DKK 2.959,20 DKK
- +
BESKRIVELSE
SPECIFIKATION
BEDØMMELSER

Dette er en udvidelse af den populære Croyde 3 pods tasken perfekt til baby eller på lange ture, hvor den har ekstra plads til det nødvendige. Uden på er der et system til at spænde fx tæppe, jakke eller magsin fast. En hurtig adgangssidelomme der er perfekt til pas og billetter og organisationsystem i forældrenes område, herunder en quick relase key fob. 

Inden i finder du den smarte freedom pod som kan bruges som rygsæk til dine småting (foret med fleece for at beskytte solbriller og telefonskæremn selvfølgelig). Feeder pod med rygsækstropper, changer pod og vaskbar puslemåtte, klar travel pod og mini pod på ydersiden. Gør det nemt for dig at holde dine ting organiseret, når du har vigtigere ting at tænke på. 

Mere information
Farve Black
producent Pacapods
EAN 5060177933506
Skriv din egen bedømmelse
Du anmelder:Pacapods Pusletaske -Lynton - Black
Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.