Najell Sleep Carrier - Beige
Najell Sleep Carrier - Beige Najell Sleep Carrier - Beige Najell Sleep Carrier - Beige SleepCarrier Instructions English Najell Sleep Carrier - Beige Najell Sleep Carrier - Beige

Najell Sleep Carrier - Beige

Ikke på lager
Varenummer
100703
Ingen

SleepCarrier er en ny type bæresele, der letter barnets søvn.
Anbefalet af børnepsykologer da brugen fremmer tilknytningen mellem barn og forældre.
Flere funktioner: lift, madras, bæresele og babynest.
Sele til SleepCarrier medfølger.
Passer i de fleste barnevogner på markedet.
Vaskes i 40 grader i en normal vaskemaskine.

1.199,00 DKK 959,20 DKK
BESKRIVELSE
SPECIFIKATION
BEDØMMELSER

SVENSK FUNKTIONELT DESIGN MED RENE ÆSTETIK

SleepCarrier er designet i Sverige af familieforetagenet Najell. SleepCarrier er ett smartare babynest. SleepCarrier er en lift som passer i de fleste barnevogne på markedet, f.eks. Bugaboo, Brio, Babyjogger, Joolz. Det bliver nemt at komme omkring med dit barn, både udenfor og indenfor.

4 I 1 FUNKTIONER

SleepCarrier er udviklet til at børns søvn, og er med sine 4 funktioner alle familiers favorit. SleepCarrier er anbefalet af børnepsykologer, da brugen af SleepCarrier fremmer tilknytningen mellem barn og forældre. SleepCarrier hjælper med at reducere kolik.

BÆRESELE

Du får også en bæresele som gør at det bliver nemt for dig at bære dit barn, mens du vugger ham/hende i søvn. Med SleepCarrier kan du vugge dit barn i søvn med samme nærhed som hvis du gik med det i favnen, men uden unødvendigt pres på din ryg eller arme. At gynge SleepCarrier frem og tilbage i takt med kroppens bevægelser, er beroligende for barnet, samtidig føler babyen trygheden af at have sin forælder tæt på. Når barnet er faldet i søvn, kan liften knappes af selen og barnet kan sove uforstyrret videre.

LIFT

Efter en tur I barnevognen, sover mange børn trygt. SleepCarrier er en perfekt lift til din barnevogn. Takket være håndtagene på siderne, kan den let løftes ud af vognen uden at forstyrre dit barns søvn. Har dit barn brug for mere nærhed, kan du let og enkelt sætte stropperne på og bruge SleepCarrier som bæresele.

BABYNEST

SleepCarrier er barnets bedste seng i de første måneder. Med de korte sider oppe er SleepCarrier en babynest som du vha. håndtagene kan flytte mellem forskellige steder i hjemmet, uden at risikere at vække dit barn. Med SleepCarrier som babynest kan du sove sammen med dit barn, hvilket giver nærhed og forbedrer tilknytningen, men samtidig den afskilthed som mindsker risikoen for vuggedød.

MADRAS

SleepCarrier er en perfekt madras til at sove og lege på for dit barn. Den passer perfekt til at placere en babygym over, hvilket giver dit barn mulighed for at lege frit men stadig på et blødt underlag. SleepCarrier som madras gør det lettere for dit barn at genkende sit sovested og føle sig tryg, selv når barnet skal til at sove i egen seng. Når barnet føler sig tryg øges chancen for at barnet falder i søvn igen hvis det vågner om natten, uden at påkalde sig forældrenes opmærksomhed. På den måde giver SleepCarrier en bedre nattesøvn for både dig og dit barn.

Mere information
Farve Beige
producent NAJELL
EAN 7350080240203
Skriv din egen bedømmelse
Du anmelder:Najell Sleep Carrier - Beige
Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.