Økologisk NONOMO Hængevugge TODDLER - Grå

Økologisk NONOMO Hængevugge TODDLER - Grå

På lager
Kun 3 tilbage
Varenummer
2312-12
1.799,00 DKK 1.439,20 DKK
- +
BESKRIVELSE
SPECIFIKATION
BEDØMMELSER

NONOMO® Økologisk hængevugge.

- Kan bruges: 15-30 kg

- Fjederen på hængevuggen er specielt lavet til større børn, derfor skal dit barn være 15-30 kg tungt, før du benytter denne. Hængevuggen rokker ikke tilstrækkeligt, hvis barnet ikke 15-30 kg tungt. Slyngen vil være for stor til et barn under 15 kg, hvilket kan forudsage forkert og usund kropsholdning.


- Hvis dit barn har svært ved at falde i søvn, vil NONOMO® Økologisk hængevugge hjælpe på en naturlig måde ved at rokke dit barn op og ned, ligesom i mors mave.


- NONOMO® Økologiske TODDLER hængevugge,  er formet ergonomisk, på denne måde fordeles barnets vægt jævnt og giver barnets ryg en sund og buet form.

- Madrassen i NONOMO® Økologisk hængevuggen er fyldt med naturlig fåreuld, hvilket giver en ideel udveksling af fugt og temperatur og er mindre tilbøjelig til at absorbere bakterier. Lanolin, den naturlige uldvoks som er indeholdt i fåreuld, er anti-inflammatorisk.

- Med dens praktiske bærepose er Hængevuggen let at transportere og kan bruges som en rejseseng på ferie eller ved besøg hos venner og familie.

- Jordemødre og terapeuter anbefaler hængevuggen til babyer, der har svært ved at falde til ro og har brug for ekstra tryghed.

- Baby Hængekøje er lavet af 100% økologisk bomuld og tværpinden er lavet af FSC-certificeret træ.

- Sikkerhedssnore ved tværpinden forhindrer Hængevuggen i at falde sammen.

- Alle metaldele er produceret i Tyskland, og alle tekstiler er produceret i Tyrkiet.

- Knapper på enden af vuggen, forhindre dit barn i at glide ud.

- Stativ medfølger ikke men kan tilkøbes. Brug statives som er fritstående på gulvet hvis du ikke ønsker at vuggen skal hænge i loftet eller i dørkarmen. Karmbeslag tilkøbes også seperat.

Mere information
Farve Grey
producent Nonomo
EAN 4251243304530
Skriv din egen bedømmelse
Du anmelder:Økologisk NONOMO Hængevugge TODDLER - Grå
Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.