Om  Aió Baby ApS
 

  • Vi sælger ergonomisk og praktisk babyudstyr til forhandlere i hele Danmark.
  • Vi har fokus på babyudstyr, der giver tryghed, nærvær og omsorg til baby
  • Vi hjælper forhandlerne med at hjælpe forældrene!
     

Vores historie 

Aio Baby Aps blev opstartet af Ida Poncina. Ideen til Aio Baby blev til da Ida oplevede alle bæreredskabets fordele under hendes barsel:

“Med bærereskaberne kom jeg pludseligt let omkring både ude og inde, mens jeg stadig var tryghedsskabende over for min nye lille baby, fik klaret praktiske ting i dagligdagen, samt var nærværende over for min, dengang, knap 2 årige søn. Fordelene var ikke til at tage fejl af!”

Med sin Cand. Merc.- uddannelse og erhvervserfaring som Export Chef kastede ida sig ud i at starte Aio Baby i 2012 med et varesortiment, der bestod 100% af bæreredskaber (bæreseler, slynger og vikler). Ida er idag også uddannet slyngevejleder og underviser i brugen af bærereskaber. Senere er Aio Babys produktsortiment blevet udvidet med nøje udvalgte produkter, der har fokus på at give baby en særlig tryg start på livet.

Hvad tilbyder Aio Baby sine forhandlere?

Det er ikke let at være forhandler på babymarkedet i dag! Der er gået mode i babyudstyr! Markedet er fyldt med babyprodukter i alle farver, former og materialer. Det gør det svært for mange forhandlere at gennemskue markedet og finde ud af hvad de reelle og vigtigste behov er for deres kunder, når baby kommer til verdenen, samt finde ud af hvilke produkter, der bedst dækker disse behov.

Det er her Aio Baby kan hjælpe. Aio Babys fokus er at hjælpe forhandlere, ved at tilbyde dem et sortiment, hvor kvalitet og funktionalitet er i højsædet. Forhandlerne kan med vores sortiment tilbyde de nybagte forældre og bedsteforældre ergonomiske produkter, der avler optimal søvn, og produkter, der prioritere masser af kropskontakt til baby. Forhandlerne kan også love kunderne at sikkerheden er i top og at alle produkter er uden uønskede kemikalier. 

Vi er en troværdig distributør af babyudstyr med høj faglig vide, der løbende opdateres gennem lægetidsskrifter, slyngeverdenen, sundhedsplejerskerne, samt psykologiverdenen.

Kernen i vores forretning er at tilbyde forhandlere få nøje udvalgte, men yderst værdiskabende, produkter frem for at tilbyde et bredt sortiment. Vi tilbyder stor viden og produkterfaring inden for vores sortiment. Aio Baby tilbyder også instruktion til arrangementer og hos forhandlere i brugen af vores bærereskaber.

Hvem er vi

Til dagligt på kontoret er vi 3 kvinder: Ida, Ida & Lene.

  • Ida Poncina, Økonomi, Kundeservice, Kontrakter, Salg, Indkøb, Slyngevejleder.
  • Ida Ipsen, Salgs- og Marketing Koordinater. 
  • Louise Bauer, Marketing Koodinater og SoMe Manager. 
Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.