Overmadras i uld (2 lag) 60*120

Overmadras i uld (2 lag) 60*120

På lager
Kun 1 tilbage
Varenummer
6130
Ingen

Længere leveringstid på dette produkt

DRY Uld Overmadras giver højere komfort i softbag / barnevogn. God til overgangen efterår og forår, før og efter at vognposen er i brug. Om sommeren er holder den køligt på varme sommerdage og varmer på lidt koldere dage. Bruges med lagnet på eller bare som den er.  Nem vask og tør.

599,00 DKK 479,20 DKK
- +
BESKRIVELSE
SPECIFIKATION
BEDØMMELSER

DRY Uld overmadras giver højere sengekomfort og gør at barnet sover lunt og godt i jævn temperatur. Overmadrassen har en absorberende og isolerende effekt. 

Dette produktet er beregnet til dem som ønsker uld i sengen men samtidig syndes at fåreuld kan være lidt stort og vanskelig at vedligeholde. DRY overmadras i uld består af to lag ren ny uld, syet i kanaler så det ikke klumper sig, ikke tøves og holder sig på plads ved vask og Tørk. Kan vaskes i maskinen på 40°C uldprogram, med uldvaskemiddel og undgå skyllemiddel. Stræk i hjørnerne hindrer at den glider væk om natten. Vi har valgt at bruge samme specialstoff  på Uld overmadras som på de andre produkter. Det vil siges, en bomuld/polyesterblanding. Dette er lidt modstridende til at sige at det er et naturprodukt, men vi mener dette giver produktet en højere kvalitet ved vask og tørke. Dette stof absorberer fugt, transportere det videre ind i uldes og tørrer hurtig i overfladen. Uldes egenskab er at holde på fugt, men fortsat føles tørt og isolere. Skulle vi have brugt ren bomuld yderst, havde det trukket fugten til sig og holdt på den. Overfladen ville dermed blive våd og kold og uldes egenskaber til isolering og lunhed vil være forsvundet. DRY overmadras ULL har ikke vandtæt bund. Ønsker du at beskytte madrassen for større uheld, benyt gerne DRY Madrasbeskytter som tillægsprodukt eller et vanlig tilslag. Overmadrassen festes til underlaget med stræk i hvert hjørne.

Vaskes på 40° uldprogram. Ikke skyllemiddel. Centrifugeres let, max 500 omdr.

Mere information
Farve White
producent Easygrow
Skriv din egen bedømmelse
Du anmelder:Overmadras i uld (2 lag) 60*120
Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.